27 Şubat 2011 Pazar

Bebeler mi buluşuyor, Anneler mi?

Anne olduk olalı sosyal hayatımız kalmadı tabi...
Zaman zaman insan evdekilerin, iştekilerin dışında bir ses, bir nefes arıyor...
İşte böyle zamanlarda iyi ki sosyal paylaşım var diyorum... Yaşasın İnternet...
Bir sosyal paylaşım sitesinde hamileyken tanışıp sonra arkadaşlığımızın sanaldan fiiliyata dönüştüğü canım Haziran Anaları...
Ara ara buluşmasak delireceğiz korkarım ki..

Bugün de Melahat Anne bizi misafir ediyor.. Nam-ı diğer Melo...
Katılım az... Malum havalar soğuk... Gelip gitmek zorlaşıyor birbirimize.. Bide hastalıklar, burun akıntıları eklendi mi sayımız azalıyor...

Bugün 2 anne, 2 bebek misafir oluyoruz Melo'ya..

Benim uykusuz oğlum bugün uyumaya niyetlendiği için evden geç çıkıp, erken dönmek zorunda kalsak da, yani çok kısa bir misafirlik olsa da çok mutlu ve de iyi hissediyorum günün sonunda endimi..

Bugün kendim için bişi yaptım çünkü... bebelerden fırsat buldukça 2 kelime konuştuk.. Bişiler anlattık, güldük, eğlendik... Ohh sefamız olsun...

Ama bugün şunu farkettim ki bundan sonraki buluşmalar daha zor olacak...

Bebeler hareketlenmeye başladıkça annelerin sosyalliği azalacak ve de başağrısı artacak :))

Bugün bizi misafir eden Melo Anasına çok teşekkür eder...

Bir sonraki buluşmayı iple çektiğimi ve de merakla beklediğimi bildiririm...



Bebeler sosyalleşiyor..



Anam herkes çizgili bişi giymiş, ben hariç :))








1 yorum:

  1. Burun şeklini ideal açı ve ölçülere kavuşturmak için erkek kadına ayrı ayrı modellerde planlanan ve aynı zamanda ihtiyaç varsa burundan nefes alma güçlüğünün de düzeltilebileceği lokal yada genel anestezi altında yapılabilen cerrahi işlemdir burun estetiği ankara.



    Silikondan yapılmış protez kullanılarak cerrahi olarak meme hacminin arttırılmasıdır. 60 yıldır dünyada uygulanan en sağlıklı Ankara meme büyütme yöntemi meme protezidir.



    Ankara Lazer liposuction konvansiyonel liposuctionun lazer teknolojisi ile birleştirilmiş halidir. Konvansiyonel liposuctionda yalnızca cilt altı yağ dokuları kırılarak dışarı aspire edilirken, lazer liposuctionda aspirasyon öncesi ve sonrasında açılan aynı delikten girilerek dokulara lazer enerjisi de uygulanır.



    Ankara karın germe ameliyatı aşırı kilo, gebelik ve benzeri sebeplerle sarkmış olan karın derisinin cerrahi olarak çıkarılması işlemidir. İşlem sırasında ayrıca gevşek olan karın duvarı da sıkılaştırılabilir.

    YanıtlaSil